Andreas & Sara

2013-06-27

I början av maj åkte jag till Sunne där mina vänner Andreas och Sara gifte sig. Så kul att vara med under deras stora dag. Fotografering ute i värmländsk natur och detta fina brudpar, kan inte bli bättre.
 
Ett fantastiskt fint par är vad dom är!

Portfolio

2013-06-21

 
Jag tycker ni alla ska ta och klicka er in till min portfolio där ni kan se några av mina arbeten som jag gjort tillsammans med klasskompisar eller själv under min tid på Broby Grafiska. Se den här.

Sommar med vänner

2013-06-19

I helgen åkte jag och några vänner ut till Annas sommarstuga Fläsås. Det är så vackert där. Och tyst. Vi åt, ofta och länge, letade fynd på vinden, gick promenad i sommarregnet, åkte in till Eksjö camping för att gå på dans men möttes endast av en glad ljudtekniker och insåg att vi missat spelningen, jag flätade de andras hår och vi firade Anna som fyllde år. Livet på landet är fint.
 
Tack mina vänner för mycket fina dagar!

Att dansa.

2013-06-06

Bilder från föreställningen "Tänkte bara stå här på dörrmattan lite..." KPS Kristinehamns Folkhögskola, 2009 
 
Jag saknar att dansa. Verkligen. Jag får då och då sånt sug efter att dansa men nu det senaste har det kommit oftare. Det liksom spritter i hela kroppen och jag vill brista ut i rörelser. Älskar känslan av att uttrycka något utan att behöva prata, det du vill få sagt/kommunicerat kommer fram ändå. Det är befriande. Jag hoppas och tror att jag kommer att dansa mer.
 
Det behöver min kropp och själ.
 

Musik

2013-06-04

Min bror Oliver (bilden) gör en hel del musik, har ni tur kan ni lyssna på honom på nåt av Jönköpings uteställen i sommar!
 
Och när jag är ändå är igång vill jag tipsa om detta band- The National. Jag är kanske sist på bollen (älskar att jag alltid lyckas klämma in mer eller mindre korrekta uttryck när jag pratar, dettta har jag dock googlat, så det finns) men det är ett riktigt riktigt bra band! Har lyssnat lite på deras senaste album men det de släppte 2010 är också mycket fint!
 
Tips till er alla därute!