En tid i livet

2013-03-31

Jag har tagit examen. Jag har lämnat Sunne och kommer inte vara där titt som tätt som jag varit de senaste tre åren. Jag kommer inte få träfffa mina fina klasskompisar i skolan mer. Detta känns väldigt tråkigt.

Det har hänt så mycket under de här tre åren. Jag kom till Broby utan speciellt mycket förkunskaper, men med en vetskap om att jag tyckte om att se saker visuellt och skapa i bilder. Till en början fattade jag ingenting. Hade knappt rört de olika program vi arbetade med och kände mig rätt så lost. Mer och mer började jag förstå och sen har det bara sagt svisch. Jag har varit på praktik i Göteborg, Stockholm och nu nyligen i London, en helt otänkbar tanke för mig när jag 2 år tidigare kände att Jönköping, det är där jag ska jobba och hoppades att nån skulle vilja ha mig på deras byrå.

Jag är så stolt över mig själv och över min klass över allt det vi arbetat fram och hur vi kämpat tillsammans. Kommer sakna det väldigt väldigt mycket. Nu börjar nån slags ny tid i livet med beslut om var man ska bo, var man ska jobba och massa andra beslut. Men nånstans känner jag att det kommer att lösa sig. "Dä ordnä schä" som man säger i fina Värmland.


Karin & Sanny part.2

2013-03-14

Vigseln var så vacker. Festen likaså. Med folkdans och afrikansk dans kan det inte bli annat än en bra fest.
Karin och Sanny Mörk. Vilket par.


Karin & Sanny part.1

2013-03-07

 
Mina vänner Karin och Sanny gifta sig i början av januari. Det var en ordentligt kall dag men det var inget som brudparet
brydde sig särskilt mycket om. De var så avslappnade framför kameran, även innan vigseln då alla bilder ovan är tagna.
Skridskoåkningen var deras idé och det är "så dom" att göra nåt sånt, gillar så att de alltid gör det de känner för.
Är så glad att jag fick fotografera deras fina bröllop. Fler bilder kommer!


Mina fina vänner.